Агенция за организиране на събития „Тамара М”

„Тамара М” е агенция за организиране, планиране, проектиране, координиране и управление на изключителни тържества за всеки повод: от малки лични събирания до големи и пищни събития. Гарантираме, че нашите събития са запомнящи се магически преживявания, перфектно планирани и красиво изпълнени.

Нашата работа е нашата страст. Ние сме Вашите асистенти, които ще изпълнят по най-добрия начин желанията на всеки един от Вас. За нас е удоволствие да планираме елегантни, стилни, бляскави и забавни тържества. Можете да се обърнете към нас, за да се погрижим за Вашите сватбени събития от А до Я, рождени дни и други лични поводи, фирмени презентации и коктейли, тиймбилдинг и всичко останало, с което бихме могли да бъдем полезни. За нас е предизвикателство да имаме клиенти от най-романтичните мечтатели до най-дръзките перфекционисти и щури авантюристи, НО всички търсещи първокласно обслужване и събития от световна класа.
В края на всяко събитийно приключение ние не се разделяме с нашите клиенти, защото създаваме приятелства за цял живот! Ако искате да се присъедините към нашето голямо семейство и да се потопим заедно във Вашите мечти, не се колебайте да се свържете с нас!

Контакти

гр. Варна, 9000

office@tamaram.bg

+359 (0) 886 866 341

Условия за ползване

Последвайте ни

Авторски права

Всички права запазени. Copyright © 2022 Event Agency Tamara M.