Училище за булки

Вече сте сгодени, поздравления!

След като сте казали, първото си „Да“, идва ред на планирането и организирането на Вашия Сватбен ден! Тук идваме на помощ ние за да Ви научим как да го направите по най-блестящия начин, без да пропуснете някоя подробност и да обърнете внимание на най-малките детайли.

И нека бъдем честни, планирането на сватбата не е лесна задача, като да се съберете за вечерно парти. По-скоро е като дирижиране на оркестър. Целта на дирижирането е да координира изпълнителите и тяхната работа, да очертае щрихите, да подреди елементите
и цялостната интерпретация, за да се направи желаното произведение, а в нашият случай – мечтаната Сватба!

С много професионални ангажименти и натоварено ежедневие, може да нямате време или ресурс, да прекарате безброй часове, в проучване как да го направите – за това не се колебайте да се запишете на Училище за булки. 

Училището за булки е за дамите, които са решени да планират и да участват активно в организирането на собствената си сватба. Тук, ще научите, от къде да започнете. Различните сватбени стилове и как да изберете най-подходящия за вас. Модните тенденции за сватбени рокли и цветове за сезон 2019/2020. Какво да очаквате и как да оптимизирате процеса. И не на последно място ще научите, как да разпределите бюджета си, който сте отделили за да постигнете желания резултат – перфектната организация!


Училището за булки е двудневен семинар, на който ще ви срещнем и с гост-лектори, които ще ви дадът насоки, как да изберете екипът, от професионалисти, които да изпълнят всичките Ви желания. Направете подарък на себе си или на Ваша близка, приятелка, а защо не и колежка, на която и предстои да бъде булка, като ще ви изпратим ваучер, за участие в курса. Очаква ви уикенд на Сватбени емоции. Нови и полезни запознанства, много игри, забавления и подаръци . Единственото, което трябва да си носите е доброто си настроение и мечтите си, за Големия ден!

Къде?

На училище във Варна. Морската столица, ще бъде домакин на първият урок, който ще проведе Агенция за организиране на събития Тамара М.
Кога?

Събитието ще се състои на 19 и 20 Октомври /събота и неделя/ 2019 г. От 09:00 – 19:00 ч.

Начин на обучение?

На участниците ще бъдат раздадени печатни материали, полезни по време на курса и след него.
Самото обучение ще бъде проведено с помощта на презентации, снимков и видео материал, върху които участниците ще могат да си водят бележки и да задават въпроси. Както всяко училище, така и при нас ще излизаме в междучасия, за отмора, кафе – паузи и обяд.

Училищна такса?

Стойност на таксата: 350 лв. С ДДС.

При внасяне на цялата сума, участниците получават отстъпка от -10% от стойността на таксата – 320 лв. С ДДС
Има възможност и за заплащане на таксата, на вноски – внасяне на 50% аванс/капаро (175лв.) за да запазите мястото си и 50% (175 лв.) доплащане до 15.10.2019 г. преди началото на първия учебен ден.
/Плащанията се извършват единствено по банков път!/

Как да се запишем?

Местата са ограничени! Побързайте!
Първият клас, ще бъде сформиран от минимум 10 до 15 участници! Изпратете ни имейл на office@tamaram.bg , с отговор на следните точки:

I. Направете запитване за желания брой свободни места;

II. Напишете ни дали, запитването е за вас или за подаръчен ваучер.

При записване, за участие или покупка на ваучер, ни е необходима следната информация, за участника:
1. Три имена;
2. Дата на раждане;
3. Адрес;
4. Имейл и телефон за връзка, с участника;

III. Отговорете на следните въпроси:

1. Вашите имена и имената на половинката ви?
2. От къде сте?
3. Разкажете ни как, ви направиха предложение за брак.
4. Имате ли дата за Големия ден?
5. Започнали ли сте планирането и организирането на сватбата? До къде сте стигнали?
6. Имате ли умения, които биха могли да ви бъдат полезни (пишете стихове, дизайнер сте или друго…)
7. Какви са вашите очаквания от Училище за булки?

IV. Изпратете ни и данни, за изготвяне на фактура, като предварително трябва да ни информирате, дали да бъде издадена на физическо или юридическо лице, и дали да бъде изготвена за цялостно или авансово плащане:

Данни за физически лица:
1. Три имена;
2. ЕГН;
3. Адрес;
4. Телефон за връзка.

Данни за юридически лица:
1. Име на фирмата;
2. ЕИК / Булстат;
3. Регистрация по ДДС;
4. Адрес;
5. МОЛ;
6. Телефон за връзка.

Подарете си 20 часа, Сватбени емоции!

Обучението ще бъде полезно за тези от вас, които искате сами да се потопите втрескавата подготовка на Сватбения си ден! Или за тези, които искат да се обърнат, за помощ към Сватбена агенция, но с готова и ясна представа за планирането и организирането на Големият ден!

 

След обучението Вие ще бъдете подготвени по следните теми:

1. Как да изберете датата за Сватбения си ден и какво трябва да съобразите.
2. От къде да започнете?
3. Подготвяне и разпределяне на Сватбения бюджет. Как е възможно той да бъде оптимизиран.
4. Избор на Локация за Изнесен ритуал, Църковен брак, Сватбено тържество и какво трябва да знаем, преди да капарираме избраните места.
5. Как да изберете Екипът от професионалисти, които да сбъднат всичките Ви желания – тук на помощ, ще се включат гост-лекторите, които ще ви разкажат опита си и ще отговорят на всичките Ви въпроси.
6. Каква е ролята на Сватбения агент и защо да се доверим на Агенция. Как да изберем Човекът, на когото да доверите Специалния си ден!
7. Запознаване с елементите на Сватбеното аранжиране и декориране. Видовете стилове и техните отличителни белези, по които може да изберете сватбената си украса.
8. Новите Сватбени тенденции за сезон 2019/2020.
9. Запознаване със Сватбените традиции и обичаи, и как да изготвите Сватбената си програма.
10. Запознаване участниците със Сватбения етикет.

До 2 седмици, преди началото на първият учебен час, всички участници, ще получат имейл, с допълнителна информация относно – подробната програма по часове, точната локацията за провеждане на събитието, и всичко останало, с което трябва да сте запознати!

В случай, че имате въпроси, след прочитане на информацията не се колебайте да ни ги
зададете на имейл: office@tamaram.bg

Очакваме с нетърпение, срещата си с Вас!

Не чакайте специален момент – създайте го!

Facebook

Tamara M Event Agency

E-mail

office@tamaram.bg

Телефон

+359 (0) 886 866 341

Адрес

Варна, Братя Бъкстон 13